Spoedscheiding: net zo zorgvuldig, maar nog sneller geregeld

Willen jullie nog sneller scheiden, bijvoorbeeld omdat jullie een huis willen kopen? Dan is een spoedscheiding ook mogelijk. Tegen een toeslag van € 195,- euro krijgt jullie dossier dan voorrang.

Hoe werkt het aanvragen van een spoedscheiding?

Hebben jullie het pakket voor jullie scheiding gekozen? Vink dan op de betaalpagina aan dat je kiest voor een spoedscheiding.

Onze backoffice krijgt dan een signaal dat het om een spoedscheiding gaat en neemt jullie dossier met voorrang in behandeling. 

Hoeveel sneller is een spoedscheiding?

Normaal gesproken is een spoedscheiding drie weken sneller dan een reguliere scheiding via DivorceOnline. Dit is mede afhankelijk van de snelheid waarmee jullie de benodigde gegevens aanleveren. 

Kunnen wij zelf iets doen om de spoed te versnellen?

Lever de gevraagde gegevens zo snel mogelijk aan, zodat wij deze direct kunnen verwerken. 

Behandelt de rechtbank onze scheiding dan ook met voorrang?

DivorceOnline werkt met de snelst werkende rechtbank in Nederland. De rechtbank geeft geen voorrang aan dossiers. De winst van het proces zit in de snelheid van de medewerkers van DivorceOnline die er alles aan doen om jullie dossier zo snel mogelijk af te handelen.

Kan ik dezelfde kwaliteit verwachten bij een spoeddossier als bij een gewoon dossier?

Uiteraard, bij een spoedscheiding doorlopen we dezelfde stappen als bij een gewoon dossier. Jullie scheiding krijgt enkel voorrang op de reguliere dossiers.

Welk pakket past bij mijn situatie?

Wil je aan de slag met jouw scheiding? Klik op de onderstaande knop en beantwoordt de vragen. Wij laten je zien wat je nodig hebt.