Scheiden in Coronatijd

11 januari 2021 · Algemeen

Op dit moment maken we in Nederland een uitzonderlijke situatie mee. Mondkapjes dragen, afstand houden en zoveel mogelijk thuisblijven en thuis werken is het advies vanuit de regering. We zitten met z’n allen thuis, soms bovenop elkaars lip met weinig ruimte voor elkaar. Deze situatie kan ervoor zorgen dat relaties onder druk komen te staan en helaas soms ook stuk lopen.

Hoe kan ik scheiden in coronatijd?

Door deze corona tijd zijn we nog meer online gaan doen. Denk aan zoom meetings, online lessen op scholen of de virtuele borrel. Het is tegenwoordig ook mogelijk om een scheiding online af te wikkelen. Zeker in corona tijd kan online scheiden een uitkomst voor je zijn. Divorceonline kan je hierbij goed helpen.

Wat kan ik verwachten van Online scheiden?

Divorceonline helpt jullie bij het gehele proces van de scheiding. Met het doorlopen van verschillende stappen wordt voor jullie een passend plan gemaakt en de scheiding wordt helemaal afgerond. DivorceOnline biedt standaard een videogesprek aan met een van onze mediators. Wij bieden ondersteuning door middel van chat, telefoon en e-mail. Mochten jullie er toch niet helemaal uitkomen dan staan onze mediators voor jullie klaar om alsnog fysieke afspraken te maken. In deze coronatijd is het dus mogelijk om je scheiding goed, snel, goedkoop en online te kunnen regelen.

Welk pakket past bij mijn situatie?

Wil je aan de slag met jouw scheiding? Klik op de onderstaande knop en beantwoordt de vragen. Wij laten je zien wat je nodig hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *